ditembak dari lensa mata encikBANGLA

satu lagi blog pasal fotografi yang korang boleh tengok dan kutuk selalu

#44 ~nana da grad la~

Published by encik BANGLA under , , , , , , on 12:36 PM
konvokesyen 33 UPM
10th august 2009
merata UPM
kak nana chantek




















klik kat sini klw nak balik post asal

5 kutukan:

Anonymous said... @ August 23, 2009 at 5:57 PM

macam kat obersi lak bila tengok munge2 yg gugur tuh!

cambest je..

adik kamu yang nyomei said... @ August 24, 2009 at 12:16 AM

well, tats my sista..(sebab sy tiada kakak jadi dia adalah kakak saya juga^^)
nice foto~,thumb up!saya suke tgk view die~expecially d flowers..weeeeee
congrats mr.photographer..~
p/s kakak chantek kewl naek motor.hee^^

encik BANGLA said... @ August 24, 2009 at 11:36 AM

Anonymous: thanx~ mmg kat obersi pon tuh~ ahaks~

adik syaye yang nyomei: tq2~ mestilah die akak kamu, kamu kan adik saye~

Anonymous said... @ August 24, 2009 at 8:32 PM

obersi katne,bangla??UPM ke??

hehe,aku takkan terpedaya ngan cengkadak kamu,wahai incek bangla!

haha..

encik BANGLA said... @ August 25, 2009 at 6:42 AM

Anonymous: btol la kat obersi~ kat bangla tuh~
ahaks~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

iklan lg